گرامی داشت از روز معلم

برنامه گرامی داشت از روز جهانی معلم به ابتکار محصلین پوهنحی اقتصاد پوهنتون کاتب روز شنبه مورخ 15/7/1402 برگزار گردید. این برنامه که با حضور معاون علمی و تدریسی، معاون امور محصلان، ریاست دانشکده ها، آمرین دیپارتمنت ها و محصلان  دانشگاه برگزار گردیده بود، با قرائت قرآن توسط قاری علی حیدر بیات آغاز گردید. سپس دکتر نجیب الله ارشد رئیس دانشکده اقتصاد ضمن تبریک روز معلم به استادان در مورد اهمیت علم و مقام معلم صحبت نمود.

در ادامه دکتر محمدیحیی بلاغت معاون علمی و تدریسی دانشگاه به ایراد سخن پرداخت و بیان نمود که تجلیل از روز معلم تجلیل از شخص یا اشخاص نیست بلکه گرامی داشت از جایگاه علم است و افغانستان که روزی مشعل دار دانایی در جهان بود می تواند شکوه گذشته خویش را با کسب علم دوباره بدست آورد.

بعد از آن دکتر محمدشاه امید معاون امور محصلان  در مورد اهمیت دانش و دانشمندان در اسلام و جهان معاصر سخنرانی نمود. در ادامه دو تن از محصلان به نمایندگی از دانشجویان دانشکده اقتصاد روز معلم را به اساتید تبریک گفتند. سپس برنامه های تفریحی اجرا گردید و در پایان با دعای استاد محمدعلی فطری برنامه ختم گردید.

2024-05-02